Skip to Main Content

Om

🔸 DATABASEN - Databasen er en WebApp. Dvs du kan tilgå funktionen fra både mobil, tablet og computer. Den er for kunder og erhvervsdrivende, som henholdsvis enten er fritaget, eller ikke ønsker at forlange coronapas fra kunderne! Her er alle således velkomne, så længe du kender kodeordet fritaget i bekendtgørelse - både som kunde og som virksomhed!

🔸 REGISTRERING - Du kan registrere din virksomhed på databasen, uanset om du går ind for coronapas eller ej, så længe du overholder paragrafferne vedr. fritagelse, så er alle velkomne - herunder de, der er fritaget for mundbind, test og vaccination!

🔸 ER DET LOVLIGT? Ja da! - Du kan læse om det juridiske ift. fritagelse i bekendtgørelsen (BEK nr 418 af 13/03/2021) under de forskellige paragraffer - oplysningerne gælder både som kunde og virksomhed! Du kan læse mere om generelle fritagelser i BEK 176 03/02/21 §4 og §5 stk. 1 og 4 eller på www.danmarkvaagner.dk Bemærk: Vi tager forbehold for ændringer på Retsinfo.

🔸MÅLET - Målet med denne database er, at de kunder der ønsker at kunne færdes frit - uden coronapas - bedre kan finde de virksomheder, forretninger, arrangementer, mm., som overholder fritagelsesreglerne jf. bekendtgørelsen. Samtidig er databasen også en hjælp til de virksomheder som ønsker at eksponere sig for de kunder, der foretrækker at støtte virksomheder som overholder fritagelsesreglerne!

🔸FEED BACK - Siden opdateres løbende! Vi er ‘community driven’ og arbejder på frivillig basis. Vi har ingen reklamepenge - ingen tjener penge på dette. Du er reklamen! Kunder såvel som virksomheder, er alle medansvarlige borgere, og vi appellerer alle til at tage medansvar, ved at dele listen i dit netværk og i dit lokalområde, så flere lokale virksomheder kan registrere sig. det er kun gennem en fælles indsats, at denne liste kan bestå!

🔸 SIKKERHED - Dine data er sikre hos os! Vi overdrager ikke personfølsomme oplysninger om hverken om dig eller om din virksomhed til 3. part. Når du registrerer din virksomhed, får du et login, herefter har du selv styr om dine data. Du kan slette eller redigere efter behov. Ingen analyse, ingen tracking, ingen spam!

🔸KUNDESERVICE - Ellers tak, vi regner med, at det ikke er nødvendigt, når alle tager et ansvarligt og ærligt medejerskab for databasen! Konstruktiv feedback er yderst kærkommen! Eller skriv en mail til info@danmarkvaagner.dk.

🔸 ER DU VILD MED KONCEPTET - så donér gerne en lille mønt til os! Vi sætter pris på din anerkendelse!

#DanmarkVågner UNITED NOT DIVIDED 🧡🧡